Integrirani prijevod - Brzina skidanja 5-15min...   •  
 • Filmski maraton za ovaj tjedan odabrao je za vas slijedece sadržaje:

 • Najave filmova  

   Broj pregleda: 1502 
  Article Preview

  akcija, avantura
  2022
  Režija:
  David F. Sandberg
  Uloge: Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu
  Sadržaj:
  Ulogu naslovnog heroja u Shazamu 2 će ponovno imati Zachary Levi, a očekuje se da će mu se pridružiti i Asher Angel i Jack Dylan Grazer. David F. Sandberg vratit će se režiji nastavka nakon što je prvi film zaradio $365 milijuna širom svijeta. Henry Gayden se vraća kao scenarist.
  ...
   Broj pregleda: 613 
  Article Preview

  akcija, avantura, SF
  2022
  Režija:
  James Cameron
  Uloge:Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Vin Diesel, Michelle Yeoh, Kate Winslet, Sigourney Weaver
  Sadržaj:
  Radnja filma „Avatar: Put vode“ odvija se više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela.

  Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.
  ...
   Broj pregleda: 221 
  Article Preview

  drama
  2022
  Režija:
  Eduard Galić
  Uloge:Zala Đurić, Marko Petrić, Toni Gojanović, Muhamed Hadžović, Filip Mayer
  Sadržaj:
  Mlada Amerikanka pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti, koji nikad neće biti pronađen, i to tijekom najvećeg sukoba na europskom tlu od Drugog svjetskog rata – bitke za Vukovar. Riječ je o potrazi za identitetom i istinom na mjestu gdje je istina selektivna, neuhvatljiva i čak se boji. Ispod te potrage ključa potreba za vjerom, vezom i otkupljenjem.
  ...
   Broj pregleda: 789 
  Article Preview

  akcija, avantura
  2022
  Režija:
  Ryan Coogler
  Uloge:Martin Freeman, Letitia Wright, Angela Bassett
  Sadržaj:
  Nastavak filma Black Panther iz 2018. godine koji je diljem svijeta zaradio preko $1.34 milijarde dolara. Film je oduševio kritičare i publiku, a na Rotten Tomatoes drži 96%. Uz to, film je osvojio i tri Oscara, za najbolju originalnu glazbu, najbolji dizajn kostima i najbolju scenografiju.

  U novom nastavku Marvel Studios neće promijeniti lik, već će istražiti svijet Wakande i likove predstavljene u prvom filmu.


  ...
   Broj pregleda: 245 
  Article Preview

  horor
  2022
  Režija:
  Daniel Stamm
  Uloge:Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Colin Salmon, Ben Cross
  Sadržaj:
  Katolička se crkva bori protiv globalnog porasta opsjednutosti demonima otvaranjem škole za obuku svećenika koji će provoditi obrede egzorcizma. Na ovom duhovnom bojnom polju pojavljuje se neobičan ratnik: mlada redovnica, sestra Ann. Iako je časnim sestrama zabranjeno izvoditi egzorcizme, profesor prepoznaje njezinu nadarenost i pristaje je trenirati. Uz podršku mentora, dopušteno joj je promatrati stvarne prakse. Kada se susretne s jednim od najtežih slučajeva, splasnut će njezina želja i volja za dokazivanjem. Tijekom tih mučnih susreta, sestra Ann suočava se licem u lice s demonskom silom koja napada ustanovu u kojoj radi i ima tajanstvene veze s njezinom prošlošću. Tada se moć zla i njezine vlastite zapanjujuće sposobnosti u potpunosti razotkrivaju.
  ...
   Broj pregleda: 409 
  Article Preview

  akcija, SF
  2022
  Režija:
  Jaume Collet-Serra
  Uloge: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Noah Centineo, Pierce Brosnan, Aldis Hodge
  Sadržaj:
  DC i Warner Bros. predstavljaju novog antiheroja čiju će glavnu ulogu preuzeti legendarni The Rock. Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac doživi jednom u životu.
  Gotovo 5.000 godina nakon što je dobio sve moći egipatskih bogova te isto tako bio zatvoren, Black Adam oslobođen je iz svoje zemaljske grobnice, spreman osloboditi svoj jedinstveni oblik pravde u modernom svijetu.Black Adam donosi neke od najvećih filmskih borbi ove godine.  ...
   Broj pregleda: 293 
  Article Preview

  horor
  2022
  Režija:
  Parker Finn
  Uloge:Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan
  Sadržaj:
  Nakon što je bila svjedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umiješan i jedan pacijent, doktorica Rose Cotter počinje osjećati zastrašujuće pojave koje ne može objasniti. Dok nezamislivi užas počinje obuzimati njezin život, Rose se mora suočiti sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživjela i pobjegla od zastrašujuće, nove stvarnosti.
  ...
   Broj pregleda: 462 
  Article Preview

  animirani
  2022
  Režija:
  Samuel Tourneux
  Uloge:
  Sadržaj:
  Simpatični minijaturni Passepartout je mladi znanstvenik koji oduvijek sanja o tome da postane veliki istraživač. Jednog dana, on se susreće s Phileasom, žapcem koji prihvaća okladu da će u 80 dana obići svijet. Iskoristivši životnu priliku u kojoj će obići niz egzotičnih zemalja, Passepartout kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrata i iznenađenja.
  ...
   Broj pregleda: 307 
  Article Preview

  triler
  2022
  Režija::
  Scott Mann
  Uloge:Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan
  Sadržaj:
  Nakon što Dan pogine penjući se na Rocky Mountains, njegova djevojka Becky i njezina prijateljica Hunter odluče se popeti na golemi komunikacijski toranj, visok preko 600 metara, s kojeg žele baciti Danov pepeo. Na znatnoj udaljenosti od tla, kada dio istrošene konstrukcije tornja otpadne, njihov se uspon nepovratno zakomplicira. Ne mogu sići, ni tražiti pomoć putem mobitela, jer su totalno odsječene od civilizacije i mobilnog signala. Neće imati drugog izbora nego boriti se za preživljavanje.
  ...
   Broj pregleda: 304 
  Article Preview

  drama
  2022
  Režija:
  Park Chan-wook
  Uloge: Tang Wei, Go Kyung-Pyo, Park Hae-il
  Sadržaj:
  Dobitnik nagrade za najbolju režiju na filmskom festivalu u Cannesu! Novi film velikog južnokorejskog redatelja Parka Chana Wooka kriminalistička je drama koja prati policijskog detektiva Hae-joona (Park Hae-il) pozvanog da istraži tajanstvenu smrt muškarca koji je pao s planinskog vrha. Tijekom istrage detektiv počinje razvijati osjećaje prema udovici unesrećenog, Seo-rae (Tang Wei), koja je osumnjičena u slučaju.
  ...

  Stranica 1 od 10 1 2 3 4 5 6 7
 •  

 • 2011-2018 Filmskimaraton
  Filmskimaraton does not store any files on it's server, we are just indexing other sites contents!
  Abuse Mail : Contact