Click image for larger version  Name:	Ala je lep ovaj svet.jpg Views:	1 Size:	9.9 KB ID:	50408
Komedija / Fantazija / Romansa
2022
Režija:
Filip čolović
Scenarij:Andrej A epetkovski
Uloge:Andrija Kuzmanović,Anđelka Prpić,Andrej A epetkovski,Nikola Pejaković,Anica Dobra,Branka Pujić,Miljana Gavrilović...
Sadržaj:

Anđeo Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće, čiji je zadatak Ljubav, stvara niz okolnosti koje bi sjednilie Unu, poznatu TV voditeljku i Batu, neafirmisanog, ali talentovanog filmskog reditelja. Nakon što prvo učini da se upoznaju, posle prvog susreta â?? napetog intervjua, sukoba I razbuktalih strasti, zaboravljeni plin eksplodira i reklo bi se da stvari ne idu kako je zamislio.
Njih dvoje prežive, ali, neko će i stradati, što uvodi u priču inspektora Trišića, nespretnog, ali I dobroćudnog čoveka koji hapsi Batu. On završava u okrutnom zatvoru gde pokušava da preživi igrajući ulogu opasnog kriminalca. Vremenom, saživljavajući se sa ulogom, zaista postaje surovi robijaš i vođa zatvorskog klana.
Sa druge strane, Una, gleda stari zaboravljeni Batin film I otkriva njegov stavralači potencijal I genijalnost. Istinito I toplo umetničko delo je upućuje na samoispitivanje i traganje za smislom.
Isti film, Ljubiša daje u ruke inspektoru Trišiću, koji ga potrese iz korena i on počinje da veruje u Batinu nevinost. Dok traži dokaze da i druge uveri u svoje ubeđenje, Una posećuje Batu u zatvoru i svojom ljubavlju, uz Ljubišine tajne pomoći, polako otopljava tvrdi oklop beskrupuloznog kriminalca.
Ljubav izmedju Bate i Une cveta u iščekivanju njegovog izlaska iz zatvora, ali monstruozni robijaš kome se Bata zamerio, sprema osvetu.