Click image for larger version

Name:	The_battle_Of_Five_Armies.jpg
Views:	1
Size:	394.0 KB
ID:	43961
Avatura, Fantazija
2014
Režija:Peter Jackson
Scenarij:Fran Walsh , Philippa Boyens
Uloge:Benedict Cumberbatch, Lee Pace, Evangeline Lilly,Cate Blanchett , Orlando Bloom ,Luke Evans
Sadržaj:
Radnja Hobbita se odnosi na vrijeme koje je prethodilo onome što se događalo u Gospodarima prstenova...Nakon što je zmaj Smaug krenuo prema malom mjestu na jezeru došao je trenutak za konačan obračun. Nastupilo je vrijeme za odlučujuću bitku trećeg doba, a koja se treba odigrati ispod planine Eerebor na kojoj su patuljci kraljevali prije nego što ih je potjerao Smaug i donio veliko uništenje.U trenucima prije nego što nastupi bitka Thorin je opsjednut blagom koje je ponovno pronašao, Gandalfa zabrinjava ponovni povratak Saurona i strah da ostali neće prepoznati opasnost od onoga što dolazi, a što je gore od zmaja.
Redatelj Peter Jackson koji je već radio na trilogiji Gospodari prstenova još se jednom primio velikog izazova i odlučio da će knjiga Hobbit biti podijeljena na tri dijela. Nakon prva dva filma koja su već prikazana na velikom platnu, došlo je vrijeme za završetak priče o simpatičnom Bilbu Bagginsu i pustolovini koja mu je promijenila cijeli život.
Glumci koji su glumili u prvom i drugom filmu pojavljuju se i u trećem nastavku, pa ćemo tako još jednom moći uživati u odličnoj glumi Martin Freemana, Ian McKellena te na zadovoljstvo ženskog dijela publike i Orlanda Blooma.



Download
Hrvatski prijevod - Integrirani titl

http://www.grabitshare.com/?d=54AD31F116