Ovdje možete postavljati svoje zahtjeve za Crtane filmove, ujedno će biti i objava onih koje ćemo odobriti i vrijeme kada će biti postavljen. Hvala
Srdačan pozdrav!
Administrator
Uvaženi zahtjevi:
Animirani Pingu od člana Bavarcic Tome - Postavljeno - Pingu - 130 epizoda
Animirani Duga od člana Mariki San - Postavljeno - Duga
Animirani Lucky Luke od člana Ronald_23 - Postavljeno -
1. Lucky Luke - 12 epizoda
2. Nove avanture Lucky Lukea - 25 epizoda
3. Lucky Luke ide na Zapad
Animirani Kung Fu Panda 2 od člana baranjka - Postavljeno - Kung Fu Panda 2
Animirani Kućni svemirci od člana nadilav - Postavljeno - Kućni svemirci - 9 epizoda
Animirani Pop Pixie od člana dann_mark - Postavljeno - Pop Pixie - 44 epizode
Animirani Ljepotica i zvijer od Disney-ja od člana pesty - Postavljeno - Ljepotica i zvijer - Disney
Animirani Moj mali poni od člana vinja - Postavljeno - Moj Mali Poni - Princezina Promenada
Animirani A trumpfovi (film) od člana johnniek2 - Postavljeno - A trumpfovi
Animirani Shaun the Sheep od člana DIV31 - Postavljeno
1. Shaun the Sheep: Party Animals
2. Shaun the Sheep: Spring Shenanigans
3. Shaun the Sheep: One Giant Leap for Lambkind
Animirani Bumba klaun od člana hanci - Postavljeno - Bumba klaun - 65 epizoda
Animirani Tigar i Pooh od članova gormiti, tinamar1 i fairy8888 - Postavljeno
1. Moji prijatelji Tigar i Pooh - 18 epizoda
2. Nove pustolovine medvjedića Winnija Pooha - 16 epizoda
Animirani Tomica i prijatelji od članova jordan i agron - Postavljeno - Tomica i prijatelji - 80 epizoda
Animirani Mačak u čizmama od člana Zrine - Postavljeno - Mačak u čizmama
Animirani Pokemon - Mewtwo protiv Mewa od člana lucija2209 - Postavljeno - Pokemon - Mewtwo protiv Mewa
Animirani Bipsići od članova mladenzg1, belinac i denis0007dl - Postavljeno - Bipsići - 24 epizode
Animirani Sport Billy od članova kristijanpavic0, mladenzg1 i buleskar - Postavljeno - Sport Billy - 8 epizoda
Animirani Winx club - čarobna avantura od člana franica - Postavljeno - Winx club - čaraobna avantura
Animirani čudovišna priča u Parizu od članova micika941 i mpgrlic - Postavljeno - čudovišna priča u Parizu
Animirani Mala Sirena - Disney od člana pesty - Postavljeno - Mala Sirena - Disney
Animirani Alvin i vjeverice 3 od članova fairy8888, dsioux i zanovjetalo - Postavljeno - Alvin i vjeverice 3
Animirani Zvonko2 od člana daan_mark - Postavljeno - Zvonko 2
Animirani Go Diego Go od člana lolipop8888 - Postavljeno - Go Diego Go - 16 epizoda
Animirani Moji džepni ljubimci od člana ivanayyy - Postavljeno - Moji džepni ljubimci
Animirani Dragon Ball Z od člana vespera - Postavljeno - Dragon Ball Z
Animirani Winx klub od člana securytas - Postavljeno - Winx klub
Animirani Dexterov laboratorij od člana lodita - Postavljeno - Dexterov laboratorij
Animirani Bipsići od članova kristijanpavic0, mladenzg1 i denis0007dl - Postavljeno - Blufonci
Animirani Povrtnići - Kralj George i patkica od člana jana9504- Postavljeno - Povrtnići - Kralj George i patkica
Animirani Pupijeva potraga od člana lolipop8888- Postavljeno - Pupijeva potraga
Comment