već neko vrijeme (čitaj najmanje dva mjeseca) neprekidno molim da mi se postave neki od kultnih filmova i primjećujem da se neki novi zahtjevi ispunjavaju,a moji nikako,pa sam već pomalo ljut zbog te situacije,pa bih vas zamolio da obratite pažnju na moje zahtjeve te mi ih uz dozu poštovanja prema vašem marljivom radu konačno i ispunite.Naglasit ću da se stvarno radi o vrhunskim (čitaj svjetskim hitovima) kultnim filmovima,ako to išta znači.
Hvala na razumijevanju i uz iskrenu nadu da ćete mi uvažiti zahtjeve iliti filmske želje
Pozdrav!
Molim vas ako može THE REMAINS OF THE DAY (1993.) tt 0107943, PILLOW TALK (1959.) tt 0053172, THAT TOUCH OF MINK (1962.) tt 0056575, ANNA AND THE KING (1999.) tt 0166485
Hvala
Shelter (II) (2007), Director: Jonah Markowitz
Burnt Money (2000), Director: Marcelo Piñeyro
Rock Haven (2007), Director: David Lewis
Yossi & Jagger (2002), Director: Eytan Fox
Paris, je t'aime (Paris, I Love You) (2006), Director: Gus Van Sant,...
Borstal Boy (2000), Director: Peter Sheridan
Raging Sun, Raging Sky (2009), Director: JuliA!n HernA!ndez
Ponovio bih molbu da preuzmete nekoliko stvarno kultnih filmova iz mojih prethodnih mailova.
Nemojte se ljutiti, ali ovo "bombardiranje" jeftinim horrorima ne ulazi u kategoriju kultnih, po nijednom kriteriju. Možda bi bilo korisno da oformite posebnu grupu za horror, a da kultni budu doista kultni, pored ostalog i radi obrazovanja mlađih korisnika. Vrhunska ostvarenja to zaslužuju. Hvala.
Slažemo se ali zato je stavljeno u kultnoj sekciji iznad Imdb Top 250, Top by Filmskimaraton i Top download
Ostavite komentar: