Cestitam na dosadsnjem radu. Nemam prijedlog za kultni film, ali mislim da bi nam trebala tema gdje bi mogli predlagati i neke "obicne" filmove koje bi voljeli pogledati. I jos jedna sugestija da nam, kada ste u mogucnosti, postavite i koji film HD kvalitete snimka.
Pozdrav, znam da Božićni filmovi ne pripadaju pod "kultne" ali možda bi i o takvoj vrsti filmova mogli razmisliti. Ipak, Božić je blizu i znam za puno ljudi koji pokašavaju skinuti takve filmove. Fala
Pozdrav svima. Ja bih Vas zamolio za jedan film horora ako može a zove se *dance of the vampires* (bal vampira ) , film sam gledao dok sam bio mali i ostao mi je u sjećanju pa ako možete nabaviti bio bih Vam zahvalan. Pohvaljujem vaš sajt i drago mi je da postojite,nežalim ni lipe utrošiti na Vas,Hvala Vam.
Tigar i zmaj iako piše da je postavljeno ne vidim ga nigdje. U kojoj je sekciji?
Osim toga - jel može 300 Spartanaca sa Gerard Butlerom ili ne može?
Hvala
pohvala za božićne filmove )))
nadam se ipak da nećete ostati samo na ovima već da ćete ih dodati još.... ah, nezasitni smo tih filmova.
Npr. Propovjednikova žena s Whitney Houston, Božićna priča iz '96., čudo u 34. ulici i još puno toga ....
puno, puno, puno hvala
Comment