Pozdrav,
Neznam jesu li baš kultni, mogli bi biti...
Ako ce biti moguce filmovi Harry Pottera:
Harry Potter i Kamen mudraca
Harry Potter i Odaja tajni
Harry Potter i Zatočenik Azkabana
Harry Potter i Plameni pehar
Harry Potter i Red feniksa
Harry Potter i Princ miješane krvi
Harry Potter i Darovi smrti
Hvala!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kultni filmovi
Collapse
X
-
Moji prijedlozi: 1. Blade Runner
2. The Hunger , iz 1983 godine (David Bowie, Catherine Deneuve i Susan Sarandon)
Ne znam, gdje bih postavio prijedlog, ali želio bih ako možete staviti trilogiju Millenium, švedski filmovi (Muškarci koji mrze žene, Djevojka koja se igrala vatrom i Kule u zraku)
Ostavite komentar:
-
Pozdrav!
Moj prijedlog za kultni film je Prljavi ples. Bila bih Vam zahvalna kada bi ga stavili na portal.
Unaprijed hvala!
Marijana
Ostavite komentar:
-
Originally posted by Dvorska-Luda View Postkada ce biti moguc download filmova Parada i
http://www.filmskimaraton.com/content.php?r=2539-Mu%9Akarci-koji-mrze-%9Eene-%28-The-Girl-with-the-Dragon-Tattoo-%29-
-Titlovi-hrvatski-prijevod
ako su u najavi... zbog cega ne postoji rublika "NAJAVA"
Molimo da se držite pravila!
Ovo nije tema gdje se postavljaju pitanja nego isključivo služi za vaše zahtjeve!
Imate temu tehnička podrška ili kontaktirajte nas
Link za najave je postavljen u gornjem desnom kutu stranice
Pozdrav!
Ostavite komentar:
-
kada ce biti moguc download filmova Parada i
http://www.filmskimaraton.com/conten...atski-prijevod
ako su u najavi... zbog cega ne postoji rublika "NAJAVA"
Ostavite komentar:
-
Molimo vas da pišete nazive filmova na engleskom ako su neki domaći onda u rubriku Domaći filmoviOriginally posted by llovres View PostMolim ako može.
Služio sam engleskog kralja, doživljaji dobrog vojnika čonkina, Selo moje malo, svečanost visibabe, Striženo-košeno,
8 1/2, Amarcord,Fellinijev Casanova, La voce della luna, I brod dalje plovi
Hvala!
Ostavite komentar:
-
Guest repliedako može film "pearl harbor" bio bih vam jako zahvalan....hvala unaprijed..
Ostavite komentar:
-
Molim ako može.
Služio sam engleskog kralja, doživljaji dobrog vojnika čonkina, Selo moje malo, svečanost visibabe, Striženo-košeno,
8 1/2, Amarcord,Fellinijev Casanova, La voce della luna, I brod dalje plovi
Ostavite komentar:
-
jedan od boljih filmova o Americkom veteranu Vijetnamskog rata s Tommy Lee Jones-om u glavnoj ulozi " The Park Is Mine " titl hrvatski- engleski ,AKO MOZE MOLIO BI LIJEPO ;))))
Ostavite komentar:
-
ako bi moglo "romanca in seattle-u" s titlom engleski-hrvacki
Ostavite komentar:
-
pozdrav,
imam jedno pitanje u vezi jednog starog horror filma-znam da je naziv filma bio kuča
opaki horrorac star sigurno 15-20 godina
hvala
Ostavite komentar:
Ostavite komentar: