Tigar i zmaj iako piše da je postavljeno ne vidim ga nigdje. U kojoj je sekciji?
Osim toga - jel može 300 Spartanaca sa Gerard Butlerom ili ne može?
Hvala
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kultni filmovi
Collapse
X
-
Pozdrav svima. Ja bih Vas zamolio za jedan film horora ako može a zove se *dance of the vampires* (bal vampira ) , film sam gledao dok sam bio mali i ostao mi je u sjećanju pa ako možete nabaviti bio bih Vam zahvalan. Pohvaljujem vaš sajt i drago mi je da postojite,nežalim ni lipe utrošiti na Vas,Hvala Vam.
Ostavite komentar:
-
Slažemo se! Napravit ćemo komplet najboljih božićnih filmova
Biti će objavljeno na početnoj stranici 1.12.2011
Hvala na prijedlogu
Pozdrav
Ostavite komentar:
-
Pozdrav, znam da Božićni filmovi ne pripadaju pod "kultne" ali možda bi i o takvoj vrsti filmova mogli razmisliti. Ipak, Božić je blizu i znam za puno ljudi koji pokašavaju skinuti takve filmove. Fala
Ostavite komentar:
-
Najbolji ste,ali biti A?ete joA bolji ako stavite i sumrak sagu!!!molim vas,A1eljno iA čekujem vaA odgovor,unaprijed veliko hvala!!
Ostavite komentar:
-
Pozdrav,
Cestitam na dosadsnjem radu. Nemam prijedlog za kultni film, ali mislim da bi nam trebala tema gdje bi mogli predlagati i neke "obicne" filmove koje bi voljeli pogledati. I jos jedna sugestija da nam, kada ste u mogucnosti, postavite i koji film HD kvalitete snimka.
Hvala i samo nastavite ovako...
Ostavite komentar:
-
Super, thanks! A to se tiče 300 Spartanaca - ekranizacija sa Gerard Butlerom u glavnoj ulozi spada u kultne filmove.
Ostavite komentar:
-
Psycho
2001 a space odyssey
hotel ruanda
A1ivot je lijep
kill bill 1 & 2
zameo ih vjetar
ben hur
the deer hunter
nemilosrdni gadovi
Ostavite komentar:
-
Film je već od prije na stranici http://www.filmskimaraton.com/conten...atski-prijevodOriginally posted by mladenzg1 View Postda li moze - ja sam legenda
Ostavite komentar:
Ostavite komentar: