evo našao sam pravo mjesto
link za petu epizodu britanske serije privates isti je kao link za četvrtu epozodu..
dakle, fali link na zadnju epizodu, sto je pomalo nezgodno
Postovani, imam problema sa skidanjem "Sonje i bika",tj. gledanja na TVu preko USB-a. Ako je moguce da bude dostupan u drugom formatu, npr.arc.avi, bilo bi dobro, ovako ne razumijem u cemu je problem, ne moze se pogledati niti kad se "sprzi" na dvd?! tada ocitava error...To mi se ne dogadja s drugim filmovima...
zahvaljujem
Zašto se skoro niti jedan film iz kategorije kultnih filmova ne može skinuti??? poslala sam već poruku putem tehničke podrške, pa vas i ovim putem molim da mi odgovorite u čemu je problem
4 filma iz James Bond Kolekcije imaju razlinkani ton od slike.
1. You only live twice
2. A view to a kill
3. the living daylights
4. Tomorrow never dies
Bilo bi cool ako se mogu uploadati ponovo, možda i sa manjim stupnjem kompresije. Ipak su nam brzine interneta porasle.
Primjećujem da se novi filmovi kompresiraju na cca 1,3 Gb. Pozdravljam odluku da se kompresija smanji.
Poštovani, kompletna serija Babylon 5 se ne može skinuti sa servera. (Neispravni linkovi)
Da li se može riješiti ovaj problem, jer bi želio skinuti sebi ovu seriju?
Postovani, ne moze se skinuti film "Parker" (glumci: Jason Statham, Jennifer Lopez...)! Vec je napisano i medju "Vasi zahtjevi -kultni filmovi" ali nazalost jos niste nista poduzeli.
Comment