Bok
Molim Vas, ako je moguće, još nekoliko novih serijala: Shades of Blue, The Grinder, Supergirl, Dickensian, Beowulf: Return to the Shieldlands. Isto tako ako može daljnje sezone: The Good Wife, Criminal minds, Madam Secretary.
Unaprijed hvala
Pozdrav
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV-Serije prijedlozi
Collapse
X
-
stao nam je Gotham na 10. epizodi. nastavak pliz! isto tako serija Scream zadnja epizoda nedostaje. stari sam korisnik dajte zavrsite pliz.
Ostavite komentar:
-
The Royals-1. i 2. sezona
Pozdrav, može The Royals prva i druga sezona. Ima samo prva epizoda 1.sezone
Ostavite komentar:
-
Agents of Shield ima samo prva sezona, stavite ostale .
Hemlock grove također .
i ispravite one linkove koji su vam prijavljeni u temi "prijavi neispravan link", već pišem 5x za neke pa ništa .
Ili recite nemamo, ne možemo ukrast, naći itd. pa da znamo na čemu smo, šta će vam onda ta tema ako se ništa po tom pitanju ne napravi.
I bilo bi ok da se malo više uključite u komunikaciju s ostalima jer ako nešto netko pita onda je red da mu se odgovori u nekom razumnom roku .
Znači platim pretplatu unaprijed za ne dobivenu uslugu .
Ostavite komentar:
-
Bok
Molim Vas, ako je moguće, još nekoliko novih serijala: Shades of Blue, The Grinder, Supergirl. Isto tako ako može daljnje sezone: The Good Wife i Criminal minds.
Unaprijed hvala
Pozdrav
Ostavite komentar:
-
Bok
House of Cards Sezona 3, epizoda 04 se neda skinuti, pa ako možete provjeriti.
Hvala
Ostavite komentar:
-
Pozdrav,molim vas nastavak serije Madam Secretary
Puno hvala i lijep pozdrav
Ostavite komentar:
-
Budete ubacili epizode koje fale za seriju Haven, mislim da ih fali 13 u petoj sezoni
Hvala
Ostavite komentar:
-
Molio bih ako je moguće reupload serije Il capo dei capi 3 i 4 nastavak nije dostupan na downloadu. Hvala
Ostavite komentar:
-
Originally posted by Micek View PostBok
Znam da su i Vama blagdani, ali u zadnjih 10-tak dana stvarno nema ništa od serija. Barem nove epizode postojećih sezona, molim lijepo.
Sretna nova, pozdrav
Svake godine u ovo vrijeme je pauza i vecina sezona zavrsava
Obratite pozornost na vecini serija se nalazi obavijest -KRAJ SEZONE-
Pozdrav!
Ostavite komentar:
-
Bok
Znam da su i Vama blagdani, ali u zadnjih 10-tak dana stvarno nema ništa od serija. Barem nove epizode postojećih sezona, molim lijepo.
Sretna nova, pozdrav
Ostavite komentar:
Ostavite komentar: