Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV-Serije prijedlozi
Collapse
X
-
novi sam na vasem forumu... zanima me da li ima di za skinuti prijevod za 10. epizodu nove serije alcatraz.... stvarno sam se navukao na tu seriju.. odlična je
-
Molim vas stavite seriju "one tree hill""(sezone 1-9).inače ste fenomenalni!!!
Ostavite komentar:
-
pozz ekipa
cura mi probi glavu...ajd molim Vas stavite "Sweet Little Liars" tj. Slatke Male Lažljivice...
naša bi ih ja na torrentima ali laptop mi nema zvuka pa je prijevod teško za naći...
Unaprijed zahvaljujem
zadroo
Ostavite komentar:
-
Kada će biti nove epizode Fringe i Mentalista. Naučili ste nas da budu ubačene u nedjelju i sada nam to fali
Ostavite komentar:
-
Da li može netko staviti seriju Midsomer murders? Bio bih jako zahvalan!!!
Ostavite komentar:
-
da li je moguće da stavite Zaslužio si, odmori se? nije da sam neki fan ali mi je kćer se skroz navukla na seriju (pod utjecajem baka)
Ostavite komentar:
-
Dvije navedene serije su odavno na straniciOriginally posted by danmandson View PostTerra nova i Once upon a time... dvije jako zanimljive serije (pod uvjetom da volite bajke i fantastiku).
Once Upon a Time
Terra Nova
Obavijest za sve !
Molimo vas da prije prijedloga provjerite dali se navedeni sadržaj nalazi na stranici!
Hvala!
Ostavite komentar:
-
Molila bih vas ako bi mogli postaviti seriju Slatke male lazljivice,HVALA!!!!
Ostavite komentar:
-
Vrlo zanimljiva i intrigantna britanska mini-serija, "The best of both worlds", čini mi se da su je doslovno preveli s "Najbolje od oba svijeta". Volio bih ju opet pogledati a vjerujem da bi mnogima bila zanimljiva. Hvala unaprijed!
Ostavite komentar:
-
Moji prijedlozi:
Terra nova i Once upon a time... dvije jako zanimljive serije (pod uvjetom da volite bajke i fantastiku).
Ostavite komentar:
-
pozz svima i sve pohvale
evo još jedan prijedlog The Client List ako može ....
Ostavite komentar:
-
Pozz,
ako je ikako moguce da se stavi domaca serija
Odmori se , zasluzio si
Lp
Ostavite komentar:
-
Pozdrav,
da li se može staviti How i met your Mother
One Tree Hill i Greys anathomy.
Ostavite komentar: