Announcement
Collapse
No announcement yet.
Crtani filmovi
Collapse
X
-
bili mogli postaviti anim serijal od 3 sezone ''batman beyond'' gleda san ga ka mali i bio mi je odlican :D
Ostavite komentar:
-
Jel možete postaviti crtani film "Petar Pamučni spašava Uskrs ( Sinkronizirano )" , a da nije na grabitshare budući da s navedenog servera ne uspijevam skidat.
Ostavite komentar:
-
Pozz, jel možete staviti crtić sinkronizirani " Dama i Skitnica 2 - švrčina pustolovina" i " Jasminine priće"
Ostavite komentar:
-
Ako bi mogli staviti "101 DALMATINAC" ali baš da je crtić, a ne igrani film, jedino ako sam ga ja preskočila negdje :$
ako jesam preskočila ako nekom nije teško neka linka hvala vammmm :D
Ostavite komentar:
-
Poštovani ako Vam nije problem da postavite crtice DORA sinkronizirane ako je moguće
Ostavite komentar:
-
PrimjeA?ujem da veA? dugo niste postavili nove crtiA?e pa vas molim da stavite npr. KrA i lom,pet legendi,hotel transilvanija
itd.
Pozdrav
Ostavite komentar:
-
Molila bih ako postoji mogućnost postavljanja ovog crtića ---> http://memorabilia.blog.hr/2010/05/1...cni-psici.html . Zbilja bih bila zahvalna
.
Ostavite komentar:
-
Pozdrav.
Molio bih vas nastavak Avatar the last airbender, znaci knjiga treca i cetvrta. Prvu i Drugu knjigu smo uspjesno pogledali vec nekoliko puta
i Avatar Korra!
I ako mozda postoji mogucnost Dragon ball prva sezona.
Sinhronizirano naravno :D
Hvala!Last edited by Sonedan; 27-02-13, 23:21.
Ostavite komentar:
-
Novi sirkro crtiA?i
U potpunosti se slaA1em sa gore navedenim,i ja isto A1elim te crtiA?e za svoje klince i molim da ih A to prije stavite.
Hvala
Ostavite komentar:
Ostavite komentar: