Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crtani filmovi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• malimulec
    replied
    ljudi ako ima netko da stavi stare štrumpfove tv zagreb sinhronizacija s bobi marotijem u ulozi gargamela to nemogu nigdje naci

Ostavite komentar:

• Ivanamk
    replied
    ... i još Disney Knjiga o đungli 1....
    Hvala!

Ostavite komentar:

• Ivanamk
    replied
    Pozdrav,

molba za : Disney Petar Pan, Disney Lijo i Lujo(fox & the hound), Mačke iz visokog društva, Dama i skitnica

Lp

Ostavite komentar:

• Martyyy
    replied
    Jako jako jako bih vas molila Robote: http://www.imdb.com/title/tt0358082

Unaprijed zahvalna!!!

Ostavite komentar:

• Housewife
    replied
    Lijep pozdrav!
    Ako i kada ćete biti u mogućnosti bilo bi jako dobro kada bi stavili sinkronizirane crtiće: "Krš i lom", "Zambezija", " Pel legendi", "Hotel Transilvanija"..
    Hvala!

Ostavite komentar:

• jordan
    replied
    Imam nekoliko prijedloga za crtane filmove: Berti i leteći prijatelji, Super why, Ekipa za pet, Svemirski znatiželjnici, Pisma od Feliksa, Avanture kompasa i budilice, Kraljevstvo buba, Spasilac Luka, Kokice, Bayblade metal fusion, Speed racer. Hvala

Ostavite komentar:

• choke
    replied
    Pozdrav. Može li koja sezona Dora istražuje??? Hvala

Ostavite komentar:

• choke
    replied
    Pozdrav. Molio bih ako može koja epizoda crtanog "Musti". Hvala...........

Ostavite komentar:

• lodita
    replied
    Pozdrav svima i najbolji ste. Ako može Ninja kornjače od 51 epizode nadalje.

Ostavite komentar:

• Constantin79
    replied
    Lijep pozdrav !
    Da li mogu sinkronizirani crtići od Walt Disneya ( careva čuda, Jasminine priće, Snježna stvorenja) i Junaci 1 i Od Hansa A. C Palčica

Ostavite komentar:

• Constantin79
    replied
    lijep pozdrav,
    da li možete staviti dječju seriju "Lenji grad"....i dječja serija "Barimba"...tu seriju barimba već godinama tražim a nigdje je nemogu nać pa bih vam bila jako zahvalna kad biste uspjeli pronaći je....

Ostavite komentar:

• marrioo
    replied
    Lijep pozdrav,
    Molio bih ako tko može da postavi crtani film "Pustolovine djeda Božićnjaka", mislim da se tako zove.
    Hvala

Ostavite komentar:

• bibili
    replied
    Poštovanje,

kao prvo da Vas pohvalim, zaista ste odlični i imate jako velik izbor filmova, crtića, serija...itd...
    a i htjela bih vas zamoliti ako možete staviti Zvončicu i tajna krila te Sammy na putu oko svijeta 2, sinhronizirano odnosno crtići koje inače stavljate u rubriku "novi filmovi" (sa titlom).

Lijep pozdrav

Ostavite komentar:

• Jazov
    replied
    Postoji li mogućnost da postavite sinkronizirani (tv zagreb) japanski crtić - Zvijezda Odisej - They where eleven (1986 ) ?

Ostavite komentar:

• morfa
    replied
    Molim Vas francusku crtanu seriju La vie - mislim da je u nasem prijevodu Moje tijelo ili tako nekako
    Hvala

Ostavite komentar:

Working...
X