Zasto ste zbrisali bad linkove koje sam stavio ???? A jos uvijek ne rade.... Evo ponavljam ih ispod opet, pa mozda netko napravi svoj posao, a najvjerojatnije ne.... :-(
Pa zar je do toga doslo da postove brišete??? :-) :-) :-) Profesionalno nema sta... :-) :-) :-)
To je valjda zato jer je skidanje filmova đabe. Da se placa pa covjek bi pop...dio!!!! ;-)
Zasto ste zbrisali bad linkove koje sam stavio ???? A jos uvijek ne rade.... Evo ponavljam ih ispod opet, pa mozda netko napravi svoj posao, a najvjerojatnije ne.... :-(
Pa zar je do toga doslo da postove brišete??? :-) :-) :-) Profesionalno nema sta... :-) :-) :-)
To je valjda zato jer je skidanje filmova đabe. Da se placa pa covjek bi pop...dio!!!! ;-)
The Conjuring - Prizivanja i zadnju epizodu Breaking Bad ne mogu gledati preko USB-a na DVD playeru ( na PC mogu ). Dosad sam pogledala niz filmova i sve je funkcioniralo OK, jeste li možda nešto mijenjali ?
nije neispravan link ali je problem s audiom na filmu white house down... tj audio je iz serije Grey's Anatomy i to bas iz S10E3 â??Everybody's Crying Mercyâ??..
Eh još da ne zaboravim. Već duže vrijeme kada kliknem za download neke od serija, sa strana se umjesto najnovije uploadovanih serija pojavljuje rubrika animiranih filmova. Ovo se ne dešava ako odaberem rubriku TV serije na lijevom frame-u, nego ukoliko izbor serije radim sa "zadnje dodano TV serije".
Otprilike ovo se dešava nekih 2 mjeseca. Ranije ovo nije bio slučaj.
Serija Supernatural prva epizoda 9 sezone, nije uopće ta serija na ovom linku, nego nekakva engleska serija. Molim vas da uradite ažuriranje linka, odnosno fajla koji se downloaduje, jer isti nosi ime Supernatural, ali ne odgovara sadržaju.
A čemu ova stranica uopće služi..?....Ljudi svi pišu kaj je neispravno,a koliko vidim nitko ništa ne popravlja.....
Meni i dalje ne šljaka Batllestar Galactica.....Dosje-X stoji na uploadu 6 sezone.....A i mislim da se to neće niti pokrenuti....
Ostavite komentar: