Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijavi neispravan link
Collapse
X
-
Pozdrav svima, jerl možete ispraviti link za skidanje , Dva različita filma imaju isti link . To vam je *****Charles Chaplin The Great Dictator - Veliki diktator**** i ****Charlie Chaplin Modern Times - Moderna vremena***** , HVALA VAM
-
Poštovani,
kad će se neki filmovi poput "Shame" ili "New Year's Eve" moći dobiti u DVDRIP-u ?
Hvala :-)
Ostavite komentar:
-
Poštovani,
sto ce biti sa serijom "ALF", dali ce biti kompletirana i ispravljena, i kada ce to biti
i što je sa epizodom Kapelskih Kresova koja nedostaje
unapred zahvaljujem na odgovoru pozdrav
Ostavite komentar:
-
Pozdrav zanima me koliko treba cekati kad se plati premium clanstvo sms- om da se dobije link za skidanje hvala
Ostavite komentar:
-
pozdrav ....imam pitanje ,da le se mogu skidati filmovi koji su u najavi ?
Ostavite komentar:
-
Imaju puno posla jer je u toku selidba na druge servereOriginally posted by pelinkovac View Postnije izgleda imaju puno posla ili malo odmaraju
Ne znamo dali su vas obavijestili ali možete zatražiti dodatni dan gratis za period od kada stranica nije radila.
Pozdrav!
Ostavite komentar:
-
što se dogodilo s grabitshare piše mi da ta stranica ne postoji? Dal je to tak smao meni ili još nekome?
Ostavite komentar:
-
film mi je doso pred kraj skidanja i prekinilo ,kad bude sve u redu nanovo skidanjeOriginally posted by nikyschorpion View Postzasto mi ne ocitava kada kliknem download.....ocitava ga cijelu vjecnost i na kraju ga neocita
Ostavite komentar:
-
nije izgleda imaju puno posla ili malo odmarajuOriginally posted by alencrni View Postpozzz,jel tebi netko odgovorio na tvoj post ili ? Možda se ovo niti ne čita a mi uzalud pišemo o problemima
Ostavite komentar:
-
zasto mi ne ocitava kada kliknem download.....ocitava ga cijelu vjecnost i na kraju ga neocita
Ostavite komentar:
Ostavite komentar: